Новий проєкт «Розкажи про Боже чудо»: реальні історії Божого втручання

27 травня 2024 р.

Господь здійснює чудеса й багато українців переконалися в цьому на власному досвіді. Є чимало історій про дивовижні порятунки на фронті, про явні відповіді на молитви та свідоцтва див, які мають почути інші. На сайті «Розкажи про Боже чудо» вже зібрані деякі історії про Божі дива як свідчення надзвичайної Його милості.

Ініціатором проєту став капелан Християнської Служби Порятунку Сергій Попов, який представив його 25 травня на форумі «Капеланське служіння в умовах війни». Ідея зібрати історії воєнних чудес народилася в нього всього 2 місяці тому під час березневого форуму Благовістя в умовах війни» в рамках Міжконфесійної ініціативи «Християни для України».

Цей проєкт створено, щоб розповісти про невидимі, але потужні дії Бога в життях людей, які переживають жахи війни. Кожне свідчення – це живий доказ того, що навіть у найтемніші моменти Бог залишається поруч і надає допомогу тим, хто її потребує.

За словами Сергія Попова, засвідчення Божого чуда не вимагає довгих мемуарів. Це може бути коротке свідоцтво у текстовому чи відеоформаті. Вже сьогодні на сайті опубліковано низку дивовижних історій про Боже втручання. Це приклади порятунку з вогню, виведення з ймовірного оточення, виживання після прямого попадання снарядів, успішний перехід по мінному полю, захист Біблією тіла від уламків снаряду та навіть повернення до життя мертвого солдата. Ці історії зібрані для натхнення і зміцнення віри, щоб читач і глядач прославив Господа за Його захист.

Капелан Сергій Попов переконаний, що поширення свідчень та прославлення Бога за Його чудеса передує іншим чудесам:

«Я вірю, що досить скоро настане день, коли одне Боже чудо, яке побачить вся Україна, яке прочитає кожен українець, і коли кожен скаже: «Слава Богу за Твоє чудо», ось тоді Бог прийде на Україну Своєю силою, прийде Своєю славою, і тоді настане Перемога для України!»

Якщо ви стали свідками Божого дива під час війни, то можете повідомити про свою історію на сайті проєкту.